Inzichtelijk en vooraf bekend
Wij vinden het belangrijk dat de kosten transparant zijn, zodat u weet waar u aan toe bent. De meeste mensen hebben geen idee wat een uitvaart kost. Dit is sterk afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wij maken deze kosten zoveel mogelijk voor u inzichtelijk.  

Een begrafenis is meestal duurder dan een crematie omdat er extra kosten bijkomen als u kiest voor een particulier graf. De tarieven verschillen per begraafplaats.  

Over het algemeen liggen de kosten van een uitvaart tussen de € 5.000,= en € 7.500,= Zodra er vorm is gegeven aan de uitvaart krijgt u een voorlopig kostenoverzicht, zodat u na de uitvaart niet voor verrassingen komt te staan.

Verzekeringen
U bent vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen. U kunt dus altijd een beroep op mij doen, bij welke maatschappij u ook verzekerd bent.  

Bij een naturaverzekering bent u verzekerd voor een pakket aan diensten die in uw polis vermeld staan. Na overleg met de verzekeraars van een naturapolis, kan het bijbehorend bedrag worden uitgekeerd aan andere uitvaartondernemers.  

Een kapitaalverzekering keert bij het overlijden het bedrag uit waar u voor verzekerd bent. U kunt dit bedrag vrij besteden.  

Mochten er zaken rond de verzekering niet duidelijk zijn, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik zoek dit graag voor u uit.